Meny Stäng

Veckotidningar

Hemmets Journal

Hemmets Journal

Prenumera på tidningen Hemmets Journal. Sveriges ledande veckotidning som varje vecka ger dig mycket att läsa. I tidningens reportage möter du spännande människor, både kända och okända. Du får rolig, gripande engagerande läsning som berör.Spännande artiklar om hälsa och medicinska nyheter. Hemmets Journal har Sveriges bästa kryss! Varje vecka får du minst 16 sidor där de allra skickligaste konstruktörerna bjuder på en härlig blandning från lätt till riktigt svårt. VÅR BÄSTA MAT heter matbilagan som är en guldgruva för dig som gillar mat. Du får också massor av tips för dig själv och ditt hem på tidningens sidor för mode, skönhet, inredning och trädgård.

Icakuriren

Icakuriren

Sveriges mest älskade veckomagasin! Sätt guldkant på vardagen med Icakuriren och få massor av inspiration! Icakuriren är en unik mix av aktuella ämnen, kultur, mat och inspirerande läsning. Varje vecka möter du spännande personer, får recept och dryckestips för helgen, granskningar, recensioner, korsord och nöjestips. Icakuriren blir snabbt din självklara vän i den stressiga vardagen och ger dig lust att låta helgerna glittra. Varva ner tillsammans med veckans fullspäckade utgåva och tillåt dig själv att koppla bort den stressiga vardagen. Veckans måltider, stöket i hallen och människors livserfarenheter ligger oss varmt om hjärtat. I Icakuriren finns något för alla i familjen.

Tidningen Land

Tidningen Land

Prenumera på tidningen Land. Land är den varma och glada tidningen för dig som gillar att påta i trädgården, laga mat, njuta i naturen och umgås med familj och vänner. Läs om gripande livsöden och få hälsotips för kropp och själ. Hantverk, antikviteter, släkt- och bygdehistoria är stående inslag liksom pyssel, korsord och sudoku. Land ger dig goda råd i vardagen och kombinerar nytta med nöje.

Populära veckotidningar

Sveriges kanske mest populära form av tidningar är veckotidningar. Det kommer hela tiden ut nya tidningar som är fulla med intressanta artiklar, reportage, intervjuer, recept, korsord, mode, vackra och inspirerande bilder och mycket mer. Innehållet i en veckotidning varierar beroende på tidningens inriktning och tema. Du kan till exempel läsa Svensk Damtidning för att hålla dig uppdaterad om kungafamiljen eller läsa Hemmets Journal för att ta del av modetips, recept och lösa knepiga korsord.

Olika veckotidningar

Det finns en uppsjö av olika veckotidningar att välja mellan och här kan du läsa om några av de mest populära.
Allers är en tidning fylld med kändisar, spännande reportage, hälsa, fina recept och pyssel.
Hemmets veckotidning har ett brett innehåll med inredning, mode, reportage, skönhetstips, pyssel, goda recept och mycket mer.
Året runt bjuder bland annat på spännande artiklar om människors livsöden och kändisar, hälsa, mode, recept på god mat och korsord.
Hemmets journal är den kanske mest populära veckotidningen som bjuder på gripande läsning och reportage, nyheter, recept, mode, skönhet och hälsa.
Svensk damtidning är tidningen för dig som vill läsa om den svenska kungafamiljen samt Europeiska kungligheter. Förutom kungligheter innehåller tidningen även kändisreportage, recept och korsord.

Teknik

Vad som gjort veckotidningar så populära är att de erbjuder lätt och underhållande läsning om varierande teman och intressen som exempelvis teknik. Det finns ett brett urval av tidningar inom detta område som handlar om allt från datorer till ren teknik. En av de mer populära dator tidningarna är PC för Alla som bjuder sina läsare på artiklar om de senaste datorerna och teknik, analyser, åsikter och krönikor. Men det finns även andra veckotidningar att välja bland som exempelvis Mac World eller PC Tidningen. För dig som vill läsa om de allra hetaste nyheterna inom IT-världen samt tekniska genombrott kanske Ny Teknik eller Computer Sweden är tidningen för dig. Musikälskare kommer säkert att tycka om tidningen Hifi News som innehåller artiklar om utvecklingen inom ljud, nyheter, ideér och åsikter.

Varför veckotidningar är så populära

Det finns många goda anledningar till att veckotidningar är populära. Många kanske läser en veckotidning för första gången när de sitter i ett väntrum hos husläkaren eller tandläkaren och upptäcker hur intressanta och underhållande de är. Andra tycker det är roligt att läsa skvaller om kändisar och kungligheter i Hänt Extra, People eller Svensk Damtidning när de pendlar till jobbet med buss eller tåg. Husägare sparar kanske på veckotidningar som innehåller intressanta och lärorika artiklar om trädgård, inredning, fina tips och råd för hem och hus samt goda recept i tidningar som till exempel Land eller Ica Kuriren.
Veckotidningar bjuder sina läsare på allt från nöje, kunskap, recept, korsord, massor av praktiska råd och tips vilket bidragit till att de är så populära.